Kirketur og sommarbingo


Aktiviteter for barn og familier i sommer

 

Sommeren er både lang og kort. Av og til kjeder man seg litt, og av og til går tida så fort at man gjerne skulle ønske at man kunne trykke på pauseknappen litt. 

Sommeren er også en fin tid til å oppleve nærområdene sine, og siden sist sommer har kommunen vi bor i blitt større, med mye nytt å utforske. Vi i kirka har lagt opp til at man kan ta seg en kirketur rundt til alle kirkene i løpet av sommeren. På oppslagstavle eller ved kirkedørene henger det litt informasjon om kirka, og så står det et eller to ord man skal ta med seg og samle sammen til et bibelvers som dere kan sende inn på mail til anne.sodal@hustadvikamenighet.no Vi trekker ein premie mellom dei som har sendt inn. Kanskje passer det fint å kombinere turen med ei gudstjeneste? - her finner du oversikt over alle gudstjenestene i Hustadvika i sommer. 

Vi har også ordna med ein bingo, med ulike ting du kan gjøre i sommer. (sterkt inspirert av kyrkja i Stryn) Sett et kryss i hver rute på det du har gjort. Klarer du å fylle ei hel linje, eller kanskje hele brettet. Alle som har ei eller flere fulle linjer får en liten premie, og i tillegg trekker vi en hovedpremie blant de som har hele brettet fullt. Dette kan leveres på kirkekontoret i Eide eller Elnesvågen, eller sendes på e-post til anne.sodal@hustadvikamenighet.no 

Bingobrettet finner du i kirkene eller du kan laste det ned her

God sommer alle sammen! 

Tilbake