Helaften med country i Vågøy kyrkje


Endelig blir det countrykonsert! 🤠🎵Takket være vår kjære medarrangør ANETTE STRANDEN 💕 får vi oppleve en COUNTRY HELAFTEN med håndplukkede artister i særklasse tirsdag 13. februar kl. 18.00. 🎶🎸🎹 Etter konserten bys det på enkel kveldsmat og det blir sosial mingling med både musikerne og publikum.

De er seks stykker som skal stå på scenen i Vågøy kyrkje denne kvelden. Mange fikk en presentasjon av 4 av disse 6 artistene under Konsert Mot Kreft i Bjørnsonhuset 30. des 2023. En uforglemmelig opplevelse! 

I Vågøy kyrkje skal bandet igjennom en imponerende historie i countrymusikkens verden. Etter konserten byr vi på enkel kveldsmat i det hyggelige kirkerommet. Da får du mulighet til sosial mingling med både artistene og publikum.

Disse artistene inviterer til sesongens store aften:

HALLGEIR SOLLI: El-gitar, resonater og dobro. Hallgeir har delt scene med Jersoppan, D’ Oters, Nerli There, Andrè Gussiås Band, Elvis Trio, Fire & Rain, m.fl. En unik solokarriere har han også bak seg.

ROLF ERIK NUSTAD: Sanger og gitarist. Rolf Erik er en ekte trubadur og mest kjent for konseptet «Akustisk Elvis-aften» og kirkekonsertene med Fire & Rain.

ANDRÈ GUSSIÅS: Pianist, sanger, multitalent, komponist og fremragende kapellmester. Merittlisten til Andrè glitrer av samarbeide med bl.a Knut Marius Djupvik, Miriam Venås, Jenny Langlo, Adam Douglas, m.fl. Talentet har gledet publikum innen kor, korps, teater, revy, opera, kirkekonserter og operafestivaler.

MATS NERLI: Sanger, gitarist og låtskriver. Mats er aktiv på hele 9 strengeinstrumenter og krydrer det hele med et talent på piano også. Han har gitt ut 5 studioalbum og 1 livealbum med bandet Nerli There + en rekke med singler og soloalbum.

LARS EGIL VÅGSETER: Gitarist, låtskriver o g en levende legende på steelgitar! Lars Egil har spilt for og med en rekke kjente artister og band som Vassendgutane, Reddik, Teddy Nelson, Steinar Engelbrektson Band, Gluntan, Lillian Askeland og «Big Hand» Ottar Johansen, Scandinavia, m.fl. Han har ca 120 plateinnspillinger bak seg.

MAGNE FURUSETH: Prest, sanger, gitarist, pianist og kontrabassist. Magne er en publikumsfavoritt som har gledet generasjoner gjennom sin sang og musikkformidling, lokalt kjent for sin unike fremføring av O Helga Natt. Han har sitt presteyrke som sin grunnstein i livet, men kirker og bedehus er også arena for Magne som solist og i variasjoner av duoer og band. På folkemunne bidrar hans særegen formidling av sanger og salmer en opplevelse som «varmer hjerter».

Vi gleder oss til denne spesielle countrykvelden!

Tilbake